«Εκατομμυριούχος» και «Η γη της ελιάς» πόλοι έλξης τηλεθέασης το τριήμερο
Τηλεθεάσεις που θύμιζαν αποδόσεις προγραμμάτων της θερινής περιόδου κατέγραψε η Nielsen το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.
Τάση τόνωσης της τηλεθέασης σημειώθηκε την Κυριακή με κορυφαίο σε απόδοση πρόγραμμα τη σειρά «Η γη της ελιάς». Δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν ο «Εκατομμυριούχος» και με τηλεθέαση καλύτερη από αυτή που είχε πετύχει το Σάββατο ως πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα.
Τη Δευτέρα και πάλι πρωτοπόρος ήταν η σειρά του Mega στις 21.00 καταφέρνοντας μάλιστα διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης.
Μεγάλες στιγμές έζησε η ΕΡΤ1 χάρη στην μετάδοση της καθιερωμένης στρατιωτικής παρέλασης που ήταν και το δεύτερο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας.
Στο μεταξύ διαφοροποιήθηκε και στάση των τηλεθεατών η οποία αποτυπώθηκε και στις βελτιωμένες, σε γενικές γραμμές, τηλεθεαματικότητες του Top 10.
Τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και τέταρτο, το επεισόδιο του «Σασμού».
Στα αξιοσημείωτα της Δευτέρας η επικράτηση του «Masterchef» έναντι του «Survivor» στην κόντρα των ριάλιτι των 21.00- αν και εκείνο του Σκάι αρχισε περίπου ένα 20λεπτό αργότερα.
Διαβάστε επίσης:
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς – «Σιγά-σιγά μετατρέπομαι σε μηχανή»
Χιου Γκράντ: Πότε σκέφτηκε να ασχοληθεί με την πολιτική και… πότε του πέρασε
Χαλαρότητα και κατακερματισμός της τηλεθέασης λόγω τριημέρου 25ης Μαρτίου