search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:48
MENU CLOSE

Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Μαρουάν Ίσα, υψηλόβαθμου στρατιωτικού διοικητή της Χαμάς

26.03.2024 21:17
gaza_israel_0801_1920-1080_new
credit: AP

Ο Μαρουάν Ίσα, ο στρατιωτικός υποδιοικητής της Χαμάς, σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα αυτόν τον μήνα, ανακοίνωσε απόψε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες.

«Ελέγξαμε όλες τις πληροφορίες», είπε ο αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι στη δήλωσή του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. «Ο Μαρουάν Ίσα εξουδετερώθηκε από το πλήγμα που πραγματοποιήσαμε πριν από περίπου δύο εβδομάδες», στις 10 Μαρτίου σε μια επιχείρηση στη Γάζα. πρόσθεσε.

Λέγεται ότι ο Ίσα ανέφερε απευθείας στον Sinwar, το νούμερο ένα της Χαμάς που ήταν ο εγκέφαλος της επίθεση του Οκτωβρίου στο Ισραήλ.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τον θάνατό του πριν από μέρες, αλλά το Ισραήλ μόλις επαλήθευσε τις πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ: «Εκτοξεύτηκε» η μετοχή της εταιρείας DJT στη Wall Street – Εντυπωσιακή πρεμιέρα στον Nasdaq

Βαλτιμόρη – Μπάιντεν: Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πληρώσει για την ανοικοδόμηση της γέφυρας – Αγωνία για τους αγνοούμενους

Ανακαλεί ο Νετανιάχου τους διαπραγματευτές του από το Κατάρ και τις συνομιλίες για εκεχειρία – Σε απομόνωση το Ισραήλ, λέει η Χαμάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:48