search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτες δηλώσεις μετά το έμφραγμα – «Είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε» (Video)

27.03.2024 10:09
mpismpikis-new

Τις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του έκανε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τον περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο ηθοποιός που επέστρεψε από τη Ρώμη όπου είχε ταξιδέψει με τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, απάντησε στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ.

«Παιδιά προσέχετε, είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε» είπε με χιουριστική διάθεση, αναφερόμενος στα δυο εμφράγματα που υπέστη, ενώ αποκάλυψε ότι, πλέον, οι συνήθειές του έχουν αλλάξει με εντολή γιατρού.

«Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά. Περάσαμε πολύ ωραία. Λίγο απ΄ όλα. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλοι είναι καλά. Ευχαριστώ πολύ» είπε, απαντώντας στους δημοσιογράφους.

Η περιπέτεια με την υγεία του

Λίγες μέρες πριν, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν στο σπίτι που μένει με τη Δέσποινα Βανδή, όταν αισθάνθηκε πόνους στο στήθος. Αν και ο ίδιος υποτίμησε αρχικά τους πόνους, επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική έπειτα από την επιμονή της τραγουδίστριας. Εκεί, επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα, ενώ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπεβλήθη σε τοποθέτηση stent, καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: «Ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση – Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου» (Videos)

Χριστίνα Κοντοβά: Ξανά στην Ουγκάντα με την κόρη της (Video/Photos)

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά για την αποβολή που είχε το 2015 ενώ έπαιζε σε θεατρικό μια έγκυο γυναίκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:15