search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο παχέος εντέρου» υποστηρίζει βασιλικός αναλυτής

28.03.2024 14:57
middleton-new (2)

Από καρκίνο στο παχύ έντερο πάσχει η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Μαρκ Ρος, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Gala, ο Βέλγος δημοσιογράφος επικαλέστηκε «καλά ενημερωμένες πηγές» για να πει ότι η Κέιτ «όλα δείχνουν πως υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο».

Κατά τον Βέλγο δημοσιογράφο η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεται κάποιο νοσοκομείο. 

Η κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ δεν της επιτρέπει την επιστροφή στα καθήκοντά της πριν από τον Ιούνιο, είπε ο Μαρκ Ρος, εκτιμώντας ότι μετά το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Κέιτ, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την υγεία της.

Ένα ερώτημα που απασχολεί τους Βρετανούς είναι γιατί η Κέιτ επέλεξε να εμφανιστεί μόνη της στο βίντεο με το οποίο ενημέρωσε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πηγές από το περιβάλλον του παλατιού δήλωσαν στους Sunday Times ότι ο λόγος είναι ένας: H Κέιτ ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι είναι αρκετά δυνατή ώστε να διαχειριστεί το πρόβλημα μόνη της και αισθάνεται πως είναι σημαντικό να σηκώσει αυτό το βάρος.

«Είναι μια δυνατή γυναίκα και μοιράστηκε ένα ισχυρό μήνυμα με τον λαό. Δεν ήθελε κανέναν δίπλα της», εξήγησε πηγή του παλατιού, προσθέτοντας ότι ο Ουίλιαμ «την υποστηρίζει χωρίς να βρίσκεται στο προσκήνιο».

Στο μεταξύ ο βασιλιάς Κάρολος δεν αναφέρθηκε ευθέως στα δικά του προβλήματα υγείας, ούτε στην πορεία της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στο μήνυμά του με την ευκαιρία της Μεγάλης Πέμπτης των Καθολικών, αλλά επισήμανε τη σημασία που έχει η φροντίδα των συνανθρώπων μας.

Διαβάστε επίσης:

Βαλτιμόρη: Θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο με αφορμή το δυστύχημα – Πρόκειται για συμβάν του «μαύρου κύκνου»;

ΗΠΑ: Επίθεση άνδρα με μαχαίρι στο Ιλινόι – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 5 τραυματίες (videos)

Κέιτ Μίντλετον: «Kάλπικο» το βίντεο για τον καρκίνο; (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51