search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:42
MENU CLOSE

Βαλτιμόρη: Οι «Simpsons» είχαν προβλέψει και το δυστύχημα με την κατάρρευση της γέφυρας; (videos)

28.03.2024 15:52
simpsons_baltimore_2803_1460-820_new

Viral έχουν γίνει κάποια αποσπάσματα από επεισόδια των «The Simpsons», στα οποία φαίνεται πως η σειρά κινουμένων σχεδίων είχε προβλέψει και το δυστύχημα με την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης «Mamma Gypsy» ανέβασε στο TikTok απόσπασμα από ένα πρόσφατο επεισόδιο, (Σεζόν 35, Επεισόδιο 8), όπου ο Homer βρίσκεται στη Σκωτία, μπροστά από την γέφυρα Forth, ενώ στα νερά του ποταμού υπάρχει και ένα εμπορικό πλοίο, που κατευθύνεται προ τη γέφυρα. Η ομοιότητα του πλάνου με τη γέφυρα της Βαλτιμόρης είναι εμφανής. 

@mamma.gypsy

Looks like it's heading right to that beam too… episode was made 3 months ago… prayers for all the lives lost

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Ο χρήστης του TikTok Canaanite ανέβασε ένα  βίντεο από ένα επεισόδιο του 1996, όπου ο Hank Scorpio δημιουργεί μια συσκευή Doomsday (Αποκάλυψης) και επιδεικνύει τις δυνατότητές της στην κυβέρνηση ανατινάζοντας μια γέφυρα. Ωστόσο, το επεισόδιο αναφέρεται στη γέφυρα του Queensboro της Νέας Υόρκης και όχι στην Francis Scott Key της Βαλτιμόρης.

Το πιο… ανατριχιαστικό βίντεο-«απόδειξη» της πρόβλεψης των Simpsons είναι ένα στο Tik Tok που δείχνει τον φανταστικό παρουσιαστή ειδήσεων Kent Brockman να διαβάζει την είδηση της κατάρρευσης της γέφυρας, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς ώρας και ημερομηνίας που συνέβη. Ωστόσο, το βίντεο αποδείχθηκε ότι είναι ψεύτικο, επεξεργασμένο με τεχνολογία ΑΙ.

@azulerazo976 #marylandbridge #parati #simpsonspredictions #baltimorebridge #marylandtiktok #puentemaryland #simpson ♬ sonido original – Azul🇭🇳erazo🍅

Να σημειωθεί πως η εμβληματική σειρά κινουμένων σχεδίων είναι γνωστή για τις προβλέψεις ορισμένων ιστορικών γεγονότων, όπως η προεδρία του Τραμπ, οι νικητές του Super Bowl και η εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο παχέος εντέρου» υποστηρίζει βασιλικός αναλυτής

Βαλτιμόρη: Θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο με αφορμή το δυστύχημα – Πρόκειται για συμβάν του «μαύρου κύκνου»;

ΗΠΑ: Επίθεση άνδρα με μαχαίρι στο Ιλινόι – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 5 τραυματίες (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39