search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Συν ένα, παιδιά» – Το λάθος στα κεράκια και η τούρτα γενεθλίων

29.03.2024 16:08
kasselakis tourta

Γενέθλια έχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κλείνει τα 36 – και όχι τα 35 όπως εσφαλμένα ανέγραφε το νούμερο στην τούρτα – έκπληξη.

«Συν ένα, παιδιά, συν ένα» είπε γελώντας ο εορτάζων,  φυσώντας στην συνέχεια τα κεράκια. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε το τραπέζι σε άλλους φαντάρους, την οικογένειά του, αλλά και φίλους για τα γενέθλιά του, μετά την τελετή ορκωμοσίας του στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα.

Το τραπέζι έγινε σε ταβέρνα της περιοχής και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ο οποίος, κατά τα προβλεπόμενα, θα πάρει και 5ημερη τιμητική άδεια, θα γιορτάσει τα γενέθλιά του το βράδυ στου Ψυρρή.

Η ορκωμοσία

Η τελετή ξεκίνησε με τους προς ορκωμοσία οπλίτες να ψάλουν τον εθνικό ύμνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από 15 ημέρες στον Στρατό, τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Αφού περάσουν οι πέντε μέρες αδείας του θα επιστρέψει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Σημειώνεται, πως την Πέμπτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ για να παραστεί στην ορκωμοσία του μαζί με την οικογένεια του Κασσελάκη. 

Καθόλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το γεγονός ότι εκπαιδευόταν κανονικά, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολιτικά και έκανε παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή του τόπου. 

Διαβάστε επίσης:

Η απομάκρυνση τεσσάρων υπουργών σε εννιά μήνες, τα αυτογκόλ και η μηδενική ανοχή του Μητσοτάκη

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός έχασε δύο από τους στενότερους συνεργάτες του – Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:39