search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:46
MENU CLOSE

Κατερίνα Κόκοτα: «Έχω εξηγήσει τα πάντα στην κόρη μου – Περιμένουμε να γίνει το θαύμα…»

30.03.2024 11:28
dimitris_kokotas

Κρίσιμες είναι οι ώρες που περνούν για τον Δημήτρη Κόκοτα, που νοσηλεύεται για 3η ημέρα στην διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η παραγωγή λειτούργησε άμεσα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, μίλησε στην I Love Σου Κου για την εξέλιξη της υγείας του.

«Και εμείς γνωρίζουμε αυτά που λέει το ιατρικό ανακοινωθέν κάθε μέρα. Λειτουργεί η καρδιά του, αυτό είναι το σημαντικό. Γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις. Είναι σταθερή η κατάστασή του, αυτό είναι το θετικό που κρατάω εγώ. Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου, πραγματικά να μην το ζήσει κανείς αυτό», ανέφερε.

«Έχω μιλήσει στην κόρη μας, είναι 12 χρονών. Χωρίς αχρείαστες λεπτομέρειες, ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί και σε τι κατάσταση είναι ο μπαμπάς της. Τα 24ωρα φαίνονται αιώνες, δε μπορώ να το περιγράψω. Δεν είχε δώσει ποτέ δείγματα. Είναι πάντα μέσα στην ενέργεια, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει υπερβολικά τη διατροφή του, τα πάντα. Τους ευχαριστώ όλους, αυτό βοηθάει στην ψυχολογία. Θέλω να τελειώσει σήμερα, δεν ξέρω τι άλλο να πω», πρόσθεσε.

»Έγινε μια αξονικη που βγήκε καλή, καθαρή. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα και να γίνουν όλα πιο γρήγορα από όσο θα μπορούσαν να γίνουν. Τώρα είμαι με το παιδί στο σπίτι, δεν έχω πάει ακόμη στο νοσοκομείο. Δεν είχα καταλάβει καν τι έγινε μέχρι να πάω στο νοσοκομείο. Με ενημέρωσε αρχικά η Σάντρα Βουτσά. Μου μίλησε γενικά και δεν ανησύχησα. Δεν βάζω το κακό στο μυαλό μου, δεν το δέχομαι. Πήγα να δω τι γίνεται και εκεί μου είπαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: Συνελήφθη 47χρονος ιταλός για λαθρεμπορία πετρελαιοειδών – Η πολυτελής ζωή, τα πανάκριβα αυτοκίνητα και το ένταλμα

Μητροπολίτης Φθιώτιδος για ΛΑΡΚΟ: «Ναι ρε, μου πέφτει λόγος – Οι εργαζόμενοι είναι τα παιδιά μου και είμαι πατέρας τους» (Video)

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη – Το δικαστήριο είχε προκατάληψη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:45