search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:14
MENU CLOSE

Καινούργιου για Μπάρκα: «Ανήθικο» το φιλί με τον πρώην μου – «Μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει, για μένα είναι delete» (Videos)

04.04.2024 10:53
kainoyrgioy-mparka-new

Για την επαγγελματική της πορεία αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», η παρουσιάστρια αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη φωτογραφία με το φιλί της Δανάης Μπάρκα στον Φίλιππο Τσαγκρινό που είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων λίγο καιρό πριν.

Η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε ανήθικο να συσχετιστεί ερωτικά κάποια φίλη της -ακόμα και αν δεν είναι κολλητή- με έναν πρώην σύντροφό της και έναν άνθρωπο που η ίδια της γνώρισε -όπως τόνισε-, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα κι αν η Δανάη Μπάρκα ζητήσει συγγνώμη, η ίδια έχει πατήσει «delete» και αυτό δεν αλλάζει.

«Αυτό που είμαι αυθόρμητη που έχει κάνει καλό αλλά μου έχει κάνει και πολύ κακό. Έχω κάνει λάθη και το έχω πληρώσει. Γράφονται τόσα πολλά συνέχεια που δεν δίνω σημασία. Το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια, μπορεί να έρθει, μπορεί και να μην έρθει. Δεν σημαίνει ότι είσαι απεγνωσμένη σε ηλικία 39 ετών. Σίγουρα μέχρι στιγμής έχω κάνει λάθος επιλογές για να μην έχει προχωρήσει κάποια σχέση. Πιστεύω ότι θα μου έρθει κάτι πολύ καλό», εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ίδια επέλεξε να μην αναφερθεί στο γεγονός μέσα από την εκπομπή της.

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου» τόνισε.

«Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete» επισήμανε η παρουσιάστρια, κλείνοντας το θέμα οριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Πρωταγωνιστεί σε ερωτικές σκηνές με άλλη γυναίκα στην πρώτη ταινία του γιου της – Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5» (Video)

Χαμός στο Twitter για τη συμπεριφορά του Καρβέλα στη συνέντευξη με τη Λυμπεράκη – «Αγένεια, ασάφεια και απαξίωση επί παντός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:14