search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Η 49χρονη που κατηγορείται για κακοποίηση των παιδιών της, ζητούσε χρήματα αντί στεφάνων στη κηδεία του συζύγου της

07.04.2024 19:38
via_paidi

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 49χρονη από τη Ζάκυνθο η οποία φέρεται να κακοποιούσε τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, ηλικίας 12 και 9 ετών αντίστοιχα.

Η γυναίκα συνελήφθη μετά την έρευνα των αστυνομικών αρχών και όπως προκύπτει, φέρεται να έκανε μία άκρως προκλητική κίνηση αμέσως μετά την αυτοκτονία του συζύγου της.

Η κατηγορούμενη μέσω των σόσιαλ, ζητούσε αντί για στεφάνι να της καταθέσουν χρήματα «για τα παιδιά» της, τα οποία ωστόσο φαίνεται πως κακοποιούσε…

Οπως αποδείχθηκε ο σύζυγός της είχε αφήσει σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, στο οποίο ανέφερε πως η σύζυγός του κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά. Μόλις έβαλε τέλος στη ζωή του, τα δύο ανήλικα βρήκαν κάποια στιγμή την ευκαιρία και έφυγαν στο σπίτι μίας γειτόνισσας, στην οποία είπαν ότι η μητέρα τους τα χτυπούσε κι εκείνη κάλεσε την αστυνομία. Τα δύο παιδιά φαίνεται να κατάθεσαν μάλιστα ότι η 49χρονη άρχισε να τα κακοποιεί αμέσως μετά την υιοθεσία τους.

Σύμφωνα με την γειτόνισσα, η οποία ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το 12χρονο αγοράκι πήγε κλαίγοντας στο σπίτι της και της είπε ότι σχεδόν καθημερινά τα χτυπούσε, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα του.

Τα δύο παιδιά εξετάστηκαν από γιατρό και επιβεβαιώθηκαν τα τραύματά τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη της γυναίκας, η οποία αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ζακύνθου.

Η 49χρονη μητέρα κατηγορείται πως άσκησε σωματική βία στο αγοράκι χτυπώντας τον με τα χέρια της στο κεφάλι, στο λαιμό και στον ώμο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες (εκδορές και μώλωπες), ενώ παράλληλα άσκησε με τα χέρια της σωματική βία και στο κοριτσάκι χτυπώντας το και εκείνο στο κεφάλι. Τα δύο παιδιά κατήγγειλαν πως αυτό συμβαίνει από το 2020. 

Μετά από εντολή του εισαγγελέα, διατάχθηκε η ασφαλής φύλαξη τους εντός νοσηλευτικού ιδρύματος από αστυνομικούς υπαλλήλους.

Διαβάστε επίσης:

Αγιοι Ανάργυροι: Ερευνα για την απόπειρα αυτοκτονίας του 39χρονου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Πάτρα: Ο Δήμος στέλνει ειδοποιητήρια οφειλών σε νεκρούς – «Μετά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας, θα υπάρχει προσαύξηση»

Έμφυλη βία: «Πρέπει κι αυτή η φωνή να ακουστεί» – Το ηχηρό μήνυμα στη νοηματική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:39