search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:41
MENU CLOSE

Βόλος: Παραιτήθηκε ο μασκοφόρος δημοτικός σύμβουλος του Μπέου που ξυλοφόρτωσε συνάδελφό του

08.04.2024 18:44
volos xylodarmos paraitisi – new

Με το να επιρρίπτει ευθύνες στο θύμα του παραιτήθηκε, με δύο ημέρες καθυστέρηση, ο δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή εισέβαλε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ)  και επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Κώστα Γαργάλα.

Μάλιστα, ο …νταής δημοτικός σύμβουλος ήταν τόσο …μάγκας που φορούσε μάσκα όταν ξυλοκόπησε τον συνάδελφό του και η αποκάλυψη της ταυτοτητάς του έγινε όταν άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι τον κυνήγησαν, τον έπιασαν στις σκάλες και του έβγαλαν τη μάσκα για να φανεί ότι επρόκειτο για τον Βασίλη Ζαχείλα, δημοτικό σύμβουλο του Μπέου.

Στην ανακοίνωση της παραίτησής του ο Ζαχείλας επιρρίπτει ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στο… θύμα.

«Εκφράζω την λύπη μου για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκην,χάνοντας δυστυχώς την ψυχραιμία μου, πέφτοντας στην παγίδα της προκλητικής συμπεριφοράς, με συνεχείς ύβρεις, ειρωνείες στο πρόσωπο μου από το δημοτικό συμβούλιο Κώστα Γαργάλα. Για την πράξη μου θα κριθώ από την Δικαιοσύνη, στη διάθεση της οποίας βρίσκομαι και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», αναφέρει στην ανακοίνωση – παραίτηση ο μασκοφόρος νταής.

Στην ανακοίνωση παραίτησης ο μασκοφόρος αναφέρει ακόμα ότι «έχω μάθει στη ζωή μου, να ενεργώ αυτοβούλως, συναισθηματικά, παρορμητικά, χωρίς να καθοδηγούμαι από κανέναν, να μην κρύβομαι και αναλαμβάνω πλήρως τις συνέπειες των πράξεών μου».

Προφανώς , ο Ζαχείλας έσπευσε να αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την επίθεση για να μην θεωρηθεί ο δήμαρχος Βόλου ηθικός αυτουργός της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2024 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος είχε προαναγγείλει την επίθεση κατά του Κώστα Γαργάλα λέγοντας χαρακτηριστικά «εσύ θα φας χαστούκια».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβίστηκαν 5 παιδιά και 3 ενήλικες, με οξυγόνο και φακούς

Ζάκυνθος: Ένοχη η μητέρα που κακοποιούσε τα παιδιά της

Πρόθυμοι να συζητήσουν για κοινό εορτασμό του Πάσχα εμφανίζονται οι Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Πάπας Φραγκίσκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:41