search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Alpha: Προετοιμάζεται για νουάρ αστυνομική περιπέτεια με φαντάσματα και οράματα

09.04.2024 13:38
Alpha-new

Στις 22 Φεβρουαρίου 2017 βγήκε στον «αέρα» του δεύτερου καναλιου της RAI η ιδιαίτερη σειρά αστυνομικής νουαρ περιπέτειας «La posrta rossa» («Η κόκκινη πόρτα») η οποία είχε κάνει πάταγο στην Ιταλία εκείνη την εποχή, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Το στόρι είχε ως εξής: ένας παρορμητικός ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος δεν θέλει να αισθάνεται πιόνι των ανωτέρων του, γι αυτό και δεν ακλουθεί τις διαδικασίες και τις προβλεπόμενες οδηγίες, ερευνά την δυσκολότερη υπόθεση της καριέρας του: την δική του δολοφονία!

Ο ήρωας της υπόθεσης σκοτώθηκε όταν πήγε να διαλευκάνει μόνος του μια υπόθεση. Σε αυτό το σημείο προστίθεται το μεταφυσικό στοιχείο της σειράς. Ο αστυνόμος αντί να περάσει… στην αντίπερα όχθη, μέσα από την «κόκκινη πόρτα» που θα τον πάει στην μετά θάνατο ζωή, παραμένει στον κόσμο των ζωντανών και ως φάντασμα πια, προσπαθεί να εντοπίσει τον δολοφόνο του.

Ο «αόρατος αστυνομικός» δεν έχει άλλη επιλογή αφού είναι ο μόνον τρόπος για να σώσει την εν διαστάσει σύζυγο του, μια δικαστή, η οποία σύμφωνα με τις ενοράσεις που έχει ο αστυνόμος θα δολοφονηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αυτή η σειρά, προσαρμόζεται στα ελληνικά δεδομένα και θα ετοιμαστεί τους επόμενους μήνες ώστε να λάβει θέση όπως λέγεται στον πρόγραμμα του Alpha με τον τίτλο «Διάφανη αγάπη», πλάι στο άλλο αστυνομικό σίριαλ, «Ο τιμωρός».

Ο αστυνομικός διευθυντής σε αυτή την έρευνα δεν θα είναι μόνος. Άλλωστε είναι φάντασμα!  Τον βοηθά μια έφηβη η οποία ανακαλύπτει πως έχει το «χάρισμα» να επικοινωνεί με τους νεκρούς. Είναι, λέει, η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Στην ιταλική -πρωτότυπη- εκδοχή τον ήρωα βοηθά ένα ακόμα φάντασμα ώστε να συνηθίσει τη νέα κατάσταση στην οποία έχει «μεταβεί».

Τον αστυνόμο-φάντασμα στην «Διάφανη αγάπη» αναφέρεται ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητα να κάνει ο νυν πρωτότοκος γιός της φαμίλιας των Λασκαραίων στη σειρά «Η μάγισσα», Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης. Η εταιρεία παραγωγής αλλά και ο σταθμός, πολύ θα ήθελαν, όπως λέγεται, να προσθέσουν στο δυναμικό της σειράς και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΕΣΥ για SLAPPS: Καταδικάζει τις αγωγές του προέδρου του ΣΗΠΕ, Γεώργιου Μιχαλόπουλου σε βάρος 13 δημοσιογράφων

«Those About To Die»: Kυκλοφόρησε το πρώτο teaser της επικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Anthony Hopkins (photo/video)

«Fly Me to the Moon»: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας με τη Σκάρλετ Γιόχανσον (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06