search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:00
MENU CLOSE

Ελένη Τσολάκη: Το on air τηλεφώνημα στην εκπομπή που την έκανε να «λυγίσει» (Video)

10.04.2024 14:19
tsolaki-new

Μια έκπληξη δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Τσολάκη, το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πρωινό Σουσου» δέχτηκε on air ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Πήρα να πω χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και όμορφο κορίτσι. Να έχεις χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά, να είσαι γερή και να έχεις την υγεία σου. Η εκτίμηση και ο σεβασμός που έχω για εσένα είναι κάτι που κέρδισες μόνη σου. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευλογημένη μαμά που έχω εσένα για κόρη μου. Είσαι η μοναδική μου, σε λατρεύω άγγελέ μου» είπε συγκεκριμένα με την Ελένη Τσολάκη να απαντά, εμφανώς συγκινημένη.

«Ο Θεός μου έδωσε την πιο υπέροχη μαμά του κόσμου, σε ευχαριστώ» είπε, στέλνοντάς της ένα φιλί.

Διαβάστε επίσης:

O Διονύσης Ατζαράκης κατακεραυνώνει με το χιούμορ του την αστυνομία και το περίφημο «το περιπολικό δεν είναι ταξί» (video)

Πολίνα Πορίζκοβα: Ξανά γυμνή στα social media – «Μου πήρε 59 χρόνια να νιώσω τόσο σίγουρη και απαλλαγμένη από ντροπή» (Photos)

Ο γιος της Καμίλα έγραψε βιβλίο με βασιλικές… συνταγές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48