search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:54
MENU CLOSE

Στις χώρες του Περσικού Κόλπου ο Γεραπετρίτης

12.04.2024 11:02
gerapetritis_new

Στις χώρες του Περσικού Κόλπου μεταβαίνει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Γιώργος Γεραπετρίτης εντάσσοντας, όπως ο ίδιος ανέφερε, την επίσκεψη αυτή στις καλές υπηρεσίες που προσφέρει η Ελλάδα τόσο στην παύση των εχθροπραξιών και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, όσο και σε ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα για τη Μέση Ανατολή.

Ο υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Αλέξανδρου Καζαμία από την Πλεύση Ελευθερίας απέρριψε την πρόταση για διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με το Ισραήλ. Όπως είπε κάτι δεν θα ήταν προς το συμφέρον της Ελλάδας και του Παλαιστινιακού ζητήματος.

«Η στάση της Ελλάδας είναι καθαρή και συνεπής και στηρίζεται στον άξονα της αυστηρής εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου», ανέφερε για να προσθέσει πως καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις της με το Ισραήλ, ούτε καν χώρες του Αραβικού κόσμου, όπως η Αίγυπτος και η Ιορδανία.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: «Κόκκινο» πανί ο ΣΥΡΙΖΑ – Η απόλυτη «μάχη» για την δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές 

Γιατί η κυβέρνηση ταυτίζει Κασσελάκη-Βελόπουλο με Τσίπρα-Καμμένο: Οι στόχοι και τα ρίσκα

Στις ΗΠΑ ο Νίκος Δένδιας – Σειρά συναντήσεων με ομογενείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:54