search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Φώτης Μεταξόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε σταματήσει να του μιλά η Βουγιουκλάκη – «Την ξεμπρόστιασα»

15.04.2024 11:29
voygioyklaki-metaksopoylos-new

Ένα άγνωστο στιγμιότυπο από τα παλιά θυμήθηκε ο Φώτης Μεταξόπουλος με τον χορευτή και χορογράφο να αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε σταματήσει να του μιλάει.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time, ο Φώτης Μεταξόπουλος μας μεταφέρει χρόνια πριν, σε μια κοινή συνέντευξή του με την αείμνηστη εθνική μας σταρ κατά την οποία ο ίδιος είχε ρωτήσει την Αλίκη ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα γιατί λέει ότι είναι 25 χρόνια στο θέατρο, ενώ στην ουσία ήταν 30.

Έκτοτε, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν του ξαναμίλησε, καθώς -όπως ο ίδιος τονίζει- την «ξεμπρόστιασε» στο τηλεοπτικό κοινό.

«Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο “{Ρωμαίος και Ιουλιέτα” με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση. Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Ο ετεροθαλής αδερφός της βάζει περούκα και τη γελοιοποιεί στο Youtube (Video)

«Μουσικό Κουτί»: Συγκινητικό το φινάλε της εκπομπής – Με δάκρυα αποχαιρέτησαν Πορτοκάλογλου και Μόρφη (Video)

Γιάννης Φέρτης: Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34