search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:51
MENU CLOSE

«Αιχμές» Πολάκη για τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Κασσελάκη

17.04.2024 10:44
kasselakis_polakis_new

Μια φράση του Παύλου Πολάκη σε συνέντευξή του στην «Αυγή» προκαλεί… ενδιαφέρον (με την έννοια της… κινέζικης κατάρας) καθώς φαίνεται να θέτει ζήτημα ιδεολογικού προσανατολισμού του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν τον καθορίζει η γνώμη μου, όπως δεν τον καθορίζει ούτε η γνώμη του ίδιου του προέδρου, του σημερινού ή και κάθε προηγούμενου. Όλοι μας ανεξαιρέτως δεσμευόμαστε από το καταστατικό του κόμματος και τις αποφάσεις των συνεδρίων. Σύμφωνα με το καταστατικό μας άλλωστε, o ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, με καταβολές που πηγάζουν από τους δημοκρατικούς αγώνες του τόπου και το ΕΑΜ, και το οποίο αποτελεί στην Ελλάδα τον στρατηγικό αντίπαλο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής ιδεολογίας».

Ο Π. Πολάκης προσέθεσε, δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εκφράζει την κοινωνική και πολιτική συμμαχία των εργαζομένων, της αγροτιάς, της νεολαίας, των μικρομεσαίων, από τη ριζοσπαστική Αριστερά μέχρι το δημοκρατικό Κέντρο. Μπορούμε να συζητάμε, ακόμα και να διαφωνούμε, για τη στάση μας στα επιμέρους πολιτικά ζητήματα, σε ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας, στρατηγικής, ύφους, επικοινωνιακής πολιτικής κ.λπ., αλλά η ιδεολογική μας ταυτότητα δεν είναι από τα θέματα που μπορούν να μπουν στη κουβέντα. Για να είμαστε καθαροί, άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα».

Τι θέλει να πει ο ποιητής;…

Διαβάστε επίσης

Σάλος με την Ελεονώρα Μελέτη: Τα σόσιαλ μίντια θυμήθηκαν παλαιά βίντεο και τρολάρουν την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ 

Ευρωπαϊκή διάσταση στο «θρίλερ Μπελέρη»

Και ο Σαμαράς υπέρ της υποψηφιότητας Μπελέρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34