search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Η καούρα της συμμετοχής των σελέμπριτι στις εκλογές  

17.04.2024 07:54
mairi-panagiotara-new

Ουτε στα τηλεοπτικα σηριαλ τετοιο καστ.Η επιτυχια ομως ΔΕΝ ειναι δεδομενη.Ποσοι ηθοποιοι,αθλητες,παρουσιαστες,δημοσιογραφοι,και καθε λογης ΜΗ πολιτικοι σε αυτες τις εκλογες.

Θυμαμαι στην δικη μου εποχη,που ο ηθοποιος επαιζε στο θεατρο,ο δημοσιογραφος εγραφε στην εφημεριδα του,ο αθλητης ετρεχε και πηδουσε στον στιβο.Ο πολιτικος στην πολιτικη.Ποσοι «πολιτικοι»-μη πολιτικοι,ειδαμε να πετυχαινουν;Θα προτιμουσα να μην αναφερω ονοματα στην περιπτωση αυτη,μονο και μονο,για να κερδισω εμπιστοσυνη και αξιοπιστια στον λογο μου,αλλιως θα γινω εμπαθης,προβοκατορισα,κακια κουτσομπολα,μιλαω για ολους,ασχετως παραταξης,ιδεολογιας και φυλλου.Θα ηθελα καποτε καποιος απο ολους αυτους,αλλα και τους αλλους,να δωσουν μια σοβαρη και αξιοπιστη απαντηση οσον αφορα την καουρα της συμμετοχης τους.Θα προτιμουσα να μην ακουσω ολα αυτα τα δεκρυβρεχτα,γραφικα: «θελω να αλλαξω κατι σε ολο αυτο», «θα βαλω και εγω το λιθαρακι μου», «οπου φανω χρησιμος-η», «στον τομεα μου» κλπ.Δεν πειθομαι.Προτιμω καποιον που ΞΕΡΕΙ την δουλεια.Να μπορω να βριζω με την ανεση μου χωρις ενδοιασμους(υπαρχουν και εξαιρεσεις).

Εδω θα επρεπε να αναφερω ονοματα συγκεκριμενα και με τρωει η μυτη μου,για να γινω απολυτως σαφης και να συμφωνεισετε μαζι μου,αλλα οχι θα συνεχισω να αντιστεκομαι.Θα μου πεις δλδ οτι το ταδε πρωην μοντελο θα αγορευσει στο Ευρωπαϊκο Κοινοβουλιο;Θα μου πεις οτι ο πρωην ποδοσφαιριστης θα κανει το ιδιο,το ιδιο και ο πρωην-νυν ηθοποιος;Δεν χρειαζεται καν να επιχειρηματολογησω.Παντα πιστευα οτι η πολιτικη ειναι μια σοβαρη υποθεση,επισης πιστευα οτι υπαρχουν και σοβαροι πολιτικοι,οχι πολλοι,ομως υπαρχουν.Σιγουρα αυτες οι επιλογες δεν κανουν την πολιτικη σοβαροτερη,μονοι τους οι αρχηγοι και οι συμβουλοι τους ειναι σαν να υποτιμουν την δουλεια τους το «λειτουργημα»τους(χα χα χα χα) και τους εαυτους τους.Απο αυτες τις επιλογες,κανεις δεν εχει να κερδισει τιποτα(ας ανατρεξουμε στο παρελθον,σε αναλογες περιπτωσεις,και εκει θα βρουμε ολες τις αποδειξεις),ουτε η πολιτικη,ουτε οι πολιτικοι,ουτε η Ευρωπη,ουτε η χωρα,ουτε ο λαος.Εκτος απο τους ιδιους γιατι τα λεφτα ειναι πολλα,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.Αλλα μυαλο δεν βαζουμε,για μια φορα δεν μπορουμε να ξεπερασουμε την κομματικη μας ταυτοτητα και να ταυτιστουμε με το αυτονοητο,το σωστο,το δικαιο ακομα και το «συμφερον» μας.Καλη επιτυχια ΕΛΛΑΔΑ.

ΥΓ. Καποια πραγματα δεν μαθαινονται ουτε σε μια νυχτα,ουτε σε ενα μηνα,ουτε σε εναν χρονο.

ΥΓ 2. Καποια πραγματα δεν μαθαινονται οσος χρονος και αν περασει απο καποιους που δεν μπορουν να μαθουν με τιποτα.

ΥΓ 3. Πολλες φορες τα πραγματα κρινονται απο τις εξαιρεσεις,αυτο δεν σημαινει οτι για να σου βγει η εξαιρεση δεν επιλεγεις πριν,δεν οργανωνεις,πριν,δεν ενημερωνεις-νεσαι πριν,και σιγουρα δεν ριχνεις 100 στην αρενα για να ζησει ενας.

Διαβάστε επίσης:

Μπροστά στην… Αποκάλυψη στην Μέση Ανατολή

Βομβαρδίζοντας το Ισραήλ…

Η νεανική βία και οι κυβερνητικές ασπιρίνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:28