search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:24
MENU CLOSE

Σενάρια για επίσκεψη Μητσοτάκη σε Μπελέρη

23.04.2024 09:08
mpeleris 444- new

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ωστόσο, ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, καθώς κρατείται σε αλβανικές φυλακές, μετά την καταδίκη του για την κατηγορία περί εξαγοράς ψήφων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπελέρης θα εκπροσωπηθεί από μέλη της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο, φαίνεται ότι «αφού το βουνό δεν πάει στον Μωάμεθ, θα πάει ο Μωάμεθ στο βουνό».

Ήτοι, σύμφωνα με πληροφορίες και ανάλογα με το – φορτωμένο – πρόγραμμά του, ενδέχεται ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, να επισκεφθεί τον κρατούμενο Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα, προκειμένου να στείλει το μήνυμα της έμπρακτης στήριξής του στον κρατούμενο εκλεγμένο δήμαρχο.

Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης

Νίκος Παππάς: Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση στον πληθωρισμό τροφίμων και ο κ. Μητσοτάκης πήγε να θαυμάσει τα έργα του

«Νίκη»: Ευθεία πρόκληση Παπαδόπουλου μετά το χαστούκι στη Δεληκάρη

«Άδειασμα» Μαρινάκη σε Μπακογιάννη για το Κόσοβο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:22