search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:33
MENU CLOSE

Χανιά: Καυστικό υγρό που έριξαν ασυνείδητοι σε κάδο τραυμάτισε στο μάτι εργαζόμενο στην καθαριότητα (Video)

30.04.2024 12:14
SKOUPIDIA NEW

Μια ασυνειδησία εγκληματική ενός πολίτη κρύβεται πίσω από τον τραυματισμό του πατέρα ενός παιδιού στα Χανιά.

Ο άτυχος εργαζόμενος στην καθαριότητα, άνοιξε ένα πράσινο κάδο και πετάχτηκε στα μάτια του, το καυστικό υγρό που είχαν πετάξει κάποιοι στα σκουπίδια.

Μεταφέρθηκε ταχύτατα σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν την όρασή του. Οι συνάδελφοί του και τα μέλη της οικογένειάς του, παραμένουν σε σοκ.

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στα Χανιά, στις 9:30 το πρωί σε δρομολόγιο στην περιοχή των Περιβολίων.

«Αυτή τη στιγμή ένας  εργαζόμενος στη καθαριότητα έχει πάθε ένα ατύχημα εξαιτίας της ασυνειδησίας κάποιων. Ο εργάτης είναι στο νοσοκομείο, έχει πάθει σοβαρή ζημιά στο ένα μάτι, περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί» τόνισε σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης.

«Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε τι πετάμε στους κάδους, δεν πετάμε ό,τι μας έρθει, δεν πετάμε καυστικά υγρά, δεν πετάμε μπάζα,  δεν πετάμε επικίνδυνα αντικειμένα» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Χανιά: Σύλληψη 15χρονου για ξυλοδαρμό της γιαγιάς του – Θύμα οικογενειακής βίας από τον πατέρα του ο ανήλικος

Χάρης Μπελτεγρής: Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ για τον θάνατό του – Η συγκλονιστική ανάρτηση Χρηστίδη – «Βουνό μου, παιχταρά μου, καλύτερε…»

Θεσσαλονίκη: Viral κρεοπωλείο συμβουλεύει τους πελάτες του να αγοράσουν σουβλάκια αντί να σουβλίσουν αρνί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:33