search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:57
MENU CLOSE

«Κόλαση» στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, αλλά χωρίς τον… Μπέο: Βαριές εκφράσεις από δημοτική σύμβουλο σε συνάδελφό της

14.05.2024 19:15
volos dimotiko symvoulio – new

Παραλίγο να μετατραπεί σε… ρινγκ η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Βόλο, καθώς δύο δημοτικοί σύμβουλοι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα, η δημοτική σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Κοκκινάκη, επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ, Απόστολο Ριζόπουλο.

Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, άκουσαν σε κάποια στιγμή την κ. Κοκκινάκη να απαντά στον κ. Ριζόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας».


Αφορμή της έντονης αντίδρασης της δημοτικής συμβούλου ήταν η παρατήρηση Ριζόπουλου πως η παράταξη Παπαπέτρου, με την οποία συνεργάζεται η Κοκκινάκη, δεν ασχολείται με τα προβλήματα του λαού, αλλά με θέματα ήσσονος σημασίας, όπως οι κάμερες στην αίθουσα του συμβουλίου, που δεν τη δείχνουν, το πόθεν έσχες του Δημάρχου κλπ.

Σημειώνεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.

Διαβάστε επίσης:

Ίος: Έξι μαθητές τραυματίστηκαν σε πλοίο – Έπεσαν από τις κυλιόμενες σκάλες – 14χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

MyCoast: Περίπου 14.000 πολίτες «κατέβασαν» την εφαρμογή – Ήδη οι καταγγελίες έφτασαν τις 500

Χαλκίδα: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου μιας 63χρονης – Τη μαχαίρωσαν και την έριξαν από τις σκάλες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03