search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 07:14
MENU CLOSE

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Παύλο Μαρινάκη για τον τελικό του Κυπέλλου – «Δεν είναι δικό μας το Πανθεσσαλικό»

16.05.2024 17:05
epo-new

Η ΕΠΟ αντέδρασε σε όσα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη.

Με μια ανακοίνωση, η Ομοσπονδία απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών αναφέρθηκε στη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα γίνει χωρίς φιλάθλους.

«Είναι λυπηρό που βλέπουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κεκλεισμένων των θυρών. Είναι απόφαση της ΕΠΟ, ανεξήγητη και η διαχείριση και η απόφαση την στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας. Αντίφαση που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Επίσης, ανέφερε ότι επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Super League που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες και γι΄ αυτό γίνεται ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν μπορούσε να ξεπεραστεί ο νόμος.

Η ΕΠΟ απάντησε στα λεγόμενα του κ. Μαρινάκη σημειώνοντας ότι η έδρα του τελικού έχει οριστεί με την προκήρυξη του 2022, ενώ ο νόμος για το σύστημα ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

1. Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

2. Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης:

Συγκάλυψη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόρριψη του αιτήματος κλήσης της Κεραμέως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας 

Υπουργείο Υγείας: Τι απαντά για τη φωτογραφία με τους στοιβαγμένους ασθενείς στην εφημερία του «Γ. Γεννηματάς»

Νέα Αριστερά: Στον αέρα το 10λεπτο σποτ για τις ευρωεκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02