search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:02
MENU CLOSE

Μπούμερανγκ για το Μαξίμου οι επιθέσεις στον Κασσελάκη

24.05.2024 06:00
maximou new

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να χρήζει ως μοναδικό του αντίπαλο τον… Στέφανο Κασσελάκη καθώς καθημερινά επιτίθεται εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνοντας αιχμές για «απολιτίκ λαϊφστάιλ λαϊκισμό».

Τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός αναφέρεται καθημερινά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας «μεγαλύτερη σεμνότητα και λιγότερη αυταρέσκεια», ενώ και χθες κατα την διάρκεια της ομιλίας του στο Άργος, ζήτησε «αυτόν τον αγώνα να τον δώσουμε μαζί, να αποκρούσουμε το απολιτίκ lifestyle της αντιπολίτευσης με επιχειρήματα. Δεν μας αξίζει ένας πολιτικός λόγος, τοξικός, ρηχός, απολιτίκ που θα μετατρέπει τη συζήτηση σε αρένα. Το επίπεδο εμείς θα το κρατήσουμε και το βράδυ των ευρωεκλογών η παράταξή μας θα φέρει άλλη μια μεγάλη νίκη και θα συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Γαλάζια στελέχη εμφανίζονται προβληματισμένα από αυτή την τακτική καθώς υποστηρίζουν ότι οι απανωτές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη δείχνουν αδυναμία και δημιουργούν μία εικόνα επισφαλή για το κυβερνών κόμμα.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι κάποιοι από τους αναλυτές μεγάλων δημοσκοπικών εταιρειών έχουν προειδοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου για κάποια ευρήματα τα οποία έμμεσα αφορούν τη ΝΔ και τα οποία δεν είχαν παρατηρηθεί την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προσεγγίσει ένα κοινό το οποίο εμφανιζόταν απογοητευμένο από τις πολιτικές εξελίξεις και το οποίο τώρα δείχνει πρόθυμο να φτάσει μέχρι τις κάλπες για να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί οι ψηφοφόροι μπορεί να αποτελέσουν τη μεγάλη έκπληξη της αναμέτρησης αν αποφασίσουν να πάνε στις κάλπες.

Ακόμα υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για διαρροές κεντροδεξιών ψηφοφόρων που είχαν προσεγγίσει τη ΝΔ προς την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για τους ανθρώπους που ξεκίνησαν από το ΠΑΣΟΚ βρήκαν πολιτική στέγη στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι οποίοι σήμερα εμφανίζονται απογοητευμένοι από την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι τη στιγμή που το 33% που έχει βάλει ως πήχη για το κόμμα του ο πρωθυπουργός, δεν έχει σταθεροποιηθεί όλα είναι πιθανά.

Έτσι λοιπόν και παρά τις εισηγήσεις του Αμερικανού συμβούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται πλέον καθημερινά να επιτίθεται εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι πολιτικά αλλά προσωπικά με καθαρά υποτιμητικό τρόπο.

Πολλά από τα γαλάζια στελέχη θεωρούν ωστόσο ότι η τακτική αυτή μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης στα μάτια της κοινής γνώμης θυματοποιείται. Άλλωστε υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο παρελθόν με κορυφαίο τον «κύριο τίποτα», που τελικά η απαξιωτική τακτική λειτούργησε υπέρ αυτού που δέχεται την επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: «Κλείδωσε» το ταξίδι στην Παλαιστίνη την Κυριακή και Δευτέρα

Κουτσούμπας: Τρολάρει τη ΔΑΠ με… παρθενική εμφάνιση στο TikTok – «Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» (Video)

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τα Τέμπη – Ποιους υπουργούς αφορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 21:58