search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 21:37
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής – Τι λέει η σύντροφός του (Video)

24.05.2024 11:08
starovas-new

Στο Τζάνειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη στις 15 Μαΐου με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή.

Αρχικά ο τραγουδιστής εισήχθη στη νευρολογική κλινική, είχε από την πρώτη στιγμή επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ αργότερα ξεκίνησε λογοθεραπεία προκειμένου να επανέλθει η ομιλία του.

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης (22/5), ο καλλιτέχνης υπέστη ακόμα ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά κολπικής μαρμαρυγής.

Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή, ενώ -όπως επισημαίνει η σύντροφό του,
Αννα Σταθάκη- οι τιμές στις εξετάσεις του έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από την νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα», είπε η Άννα Σταθάκη, μιλώντας στο Πρωινό.

Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε ότι ορθώς μετακινήθηκε στην καρδιολογική κλινική, εφόσον υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής. Στη συνέχεια, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ επισήμανε ότι ο τραγουδιστής ανταποκρίνεται πολύ καλά στη φαρμακευτική αγωγή και ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει υγιής στην οικεία του.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Η καταγγελία του επιχειρηματία για την εφορία: «Δρούσαν σαν μαφία – Μου είπαν μην μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» (Video)

Σέρρες: Συναγερμός για την εξαφάνιση 86χρονου που πάσχει από άνοια

Χαλκίδα: Προκαλεί η διευθύντρια της εφορίας: Δίνονται «δωράκια» όπως και στους γιατρούς – Καταγγέλλει τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 21:37