search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:26
MENU CLOSE

Μαγιόρκα: Δύο τουρίστες, ένας μετανάστης και μια εργαζόμενη οι νεκροί από την κατάρρευση του εστιατορίου (photos/videos)

24.05.2024 13:07
BAR_MALLORCA

Δύο νεαροί Γερμανοί τουρίστες, ένας Σενεγαλέζος και μια Ισπανίδα εργαζόμενη είναι οι τέσσερις άνθρωποι που σκοτώθηκαν από την κατάρρευση χθες Πέμπτη κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν μπαρ- εστιατόριο στο τουριστικό νησί Μαγιόρκα της Ισπανίας, στις Βαλεαρίδες νήσους.

«Τα θύματα είναι δύο Γερμανοί ηλικίας 20 και 30 ετών, μία Ισπανίδα εργαζόμενη ηλικίας 23 ετών και ένας 44χρονος Σενεγαλέζος», επεσήμανε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παράλληλα υπάρχουν και 16 τραυματίες.

Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων επεσήμανε τη νύκτα στο Χ ότι από αυτούς οι επτά τραυματίες νοσηλεύονται σε «πολύ σοβαρή» κατάσταση και οι εννέα σε «σοβαρή». Όλοι τους «διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία της Πάλμα», πρωτεύουσας του νησιού Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με τον Χάβι Μπονέτ, αντιδήμαρχο της Πάλμα, οι δύο Γερμανοί έκαναν διακοπές στο νησί, ενώ ο Σενεγαλέζος ζούσε στη Μαγιόρκα εδώ και πολλά χρόνια, όπως ανέφερε ο τοπικός Τύπος.

Η πόλη κήρυξε τριήμερο πένθος για την τραγωδία.

Διαβάστε επίσης:

Μαγιόρκα: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στα συντρίμμια του εστιατορίου – 4 νεκροί, 16 τραυματίες (videos)

PLO: Ποια είναι η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης που θα συναντήσει ο Στέφανος Κασσελάκης

Σπάνια ανακάλυψη στην Αυστρία: Βρέθηκαν εκατοντάδες οστά μαμούθ σε κελάρι (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 23:24