search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 17:09
MENU CLOSE

Επίθεση κατά εθελοντών στην Πάρνηθα: Επτά οι δράστες, ευτυχώς εκτός κινδύνου τα θύματα (Photos)

26.05.2024 16:33
parnitha-ethelontes-epithesi (1)

Πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση αγνώστων κατά εθελοντών που μάζευαν σκουπίδια από την Πάρνηθα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη της ομάδας καθαρισμού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα δύο θύματα της επίθεσης των αγνώστων είναι ένας 32χρονος που έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και έχει δεχθεί και τρεις μαχαιριές (!) στην πλάτη και μία στο χέρι, ενώ ένας 33χρονος τραυματίστηκε στο φρύδι και στο κεφάλι.

Μέλος της ΜΚΟ που δέχθηκε την επίθεση ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες των – ευτυχώς εκτός κινδύνου – φίλων του με το σχόλιο «με αυτή την απαράδεκτη αφορμή ας βρούμε τους συγκεκριμένους ενόχους και ας προστατεύσουμε τα βουνά μας και εκείνους που τα αγαπούν, όπως ο Γιώργος και ο Μιχάλης».

Οι δύο εθελοντές είχαν ανέβει το πρωί της Παρασκευής στην Πάρνηθα προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια δράση για τον καθαρισμό του βουνού από τα σκουπίδια και το βράδυ αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα υπαίθριο χώρο, κοντά στη θέση Κρύα Πηγή Φυλής.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, γύρω στη 01:30, δυο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασε στο σημείο όπου γινόταν η δράση καθαρισμού της Πάρνηθας. Όταν οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν ρωτώντας «Από που είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι».

Όταν τους εξήγησαν ότι είναι εθελοντές που καθαρίζουν το βουνό φάνηκαν να φεύγουν φιλικά. Μετά από 10 λεπτά όμως, επέστρεψαν με αυτοκίνητα και όπως λέει ένα από τα θύματα της επίθεσης φώναζαν «Κάναμε Comeback». «Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος», είπε θύμα της επίθεσης προσθέτοντας πριν καλά-καλά προλάβουν να αντιδράσουν, οι δράστες είχαν φύγει.

Διαβάστε επίσης

Ναύπακτος: 13χρονος λιποθύμησε από το πολύ αλκοόλ – Δύο συλλήψεις ιδιοκτητών μπαρ

Τελικός Conference: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική για τον τελικό

Φωτιά στο Αιγάλεω: Συνελήφθη ο εμπρηστής ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας – Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 17:09