search
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2026 16:15
MENU CLOSE

Συλλυπητήρια Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο της Λένας: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί με την οικογένεια Σαμαρά»

08.08.2025 10:09
samaras ntora new

Οταν συμβαίνει μια μεγάλη ανθρωπινη τραγωδία, τότε τα πάθη και οι πολιτικές αντιπαραθέσεις παραμερίζονται, δεν έχουν θέση.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη μετά το άκουσμα της είδησης για τον τραγικό θάνατο της Λένας Σαμαρά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στον Αντώνη, τη Γεωργία και τον Κώστα Σαμαρά. Δεν υπάρχουν λόγια για μια τόσο μεγάλη τραγωδία. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους» ανέφερε η κα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης

Επίσκεψη Λοβέρδου στο Άγιο Όρος

Επίσημος ομιλητής στο συνέδριο του Economist στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

Επεισοδιακή συνάντηση Άδωνι με υγειονομικούς στη Ρόδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2026 16:14