search
ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 05:28
MENU CLOSE

Ο Μπόρις Τζόνσον επιμένει… ελληνικά: Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας απολαμβάνει τις διακοπες του στην Κάρυστο και στηρίζει την τοπική οικονομία

18.08.2025 23:22
boris johnson

Στην Κάρυστο Ευβοίας συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον. Ο πρώην πρωθυπουργός λατρεύει την περιοχή και στηρίζει εμπράκτως την τοπική οικονομία!

Σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου ο Μπόρις Τζόνσον έκανε τα ψώνια του σε πλανόδιο μανάβη της Καρύστου, σύμφωνα με το evima.gr.

Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε τα νόστιμα και υγιεινά προϊόντα της Καρύστου και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του βγάζοντας σέλφι με τον πλανόδιο μανάβη της πόλης!

Ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Καρυστία στις 7 Αυγούστου μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να αναχωρήσει προς το τέλος του μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας περίπου 35 ετών βρέθηκε νεκρός – Φέρεται να φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι

Tροχαίο δυστύχημα στη Βοιωτία: Νεκρός 33χρονος μοτοσικλετιστής που «καρφώθηκε» σε τρακτέρ

Νοσοκομείο Καστοριάς: O βαρυποινίτης που το ‘σκασε ζήτησε να βγει για τσιγάρο και μάλλον… έφυγε από σκάλα έκτακτης ανάγκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 01:42