search
ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 16:03
MENU CLOSE

Μύκονος: Άγρια συμπλοκή αστυνομικών με μεθυσμένους Ιταλούς τουρίστες έξω από κατάστημα εστίασης – Πώς ξεκίνησαν όλα (video)

03.09.2025 13:50
mykonos_new

Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν στη Μύκονο, έξω από κατάστημα εστίασης με γρήγορο φαγητό, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ Ιταλών τουριστών.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες Ιταλών διαπληκτίστηκαν έντονα, με τις φωνές και τις βρισιές να δίνουν γρήγορα τη θέση τους σε γροθιές και σπρωξίματα.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να χωρίσουν τους αντιμαχόμενους, ωστόσο βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απρόσμενη αντίσταση των τουριστών, οι οποίοι όχι μόνο αρνήθηκαν να συμμορφωθούν αλλά επιτέθηκαν και στους ίδιους.

Στο βίντεο, το οποίο τράβηξε ο YouTuber Χρήστος Γιαννέλης, φαίνονται οι αστυνομικοί να μάχονται για να συγκρατήσουν τους Ιταλούς τουρίστες, την ώρα που εκείνοι εκσφενδονίζουν πράγματα και προσπαθούν να ξεφύγουν από τον κλοιό.

Η ένταση κορυφώνεται με φωνές, ενώ δεκάδες περαστικοί έχουν σταματήσει και παρακολοθούν το απίστευτο σκηνικό στο κέντρο του νησιού.

Ύστερα από λίγα λεπτά άγριας συμπλοκής, οι αστυνομικοί καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, να τους περάσουν χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ, μετά την κατάθεση Παπαδημητρίου για το πόρισμα και την πυρόσφαιρα

Κέρκυρα: Στον εισαγγελέα ο γιατρός που κατηγορείται για βιασμό 18χρονης

Ταξιτζής πήγε να χρεώσει τουρίστρια… 130 ευρώ από το Αεροδρόμιο έως τη μαρίνα Ζέας κι εκείνη τον «κρέμασε στα μανταλάκια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 16:00