Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για την αδιανόητη κίνηση με την μπλούζα στο «Πρωινό» που έγινε viral μίλησε μεταξύ άλλων στο Action 24 ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Λίγο πριν αρχίσει η συζήτηση στην εκπομπή για την ανήλικη παραβατικότητα, οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής «Action Σαββατοκύριακο» ρώτησαν τον αστυνομικό αναλυτή για το χθεσινό συμβάν.
«Ρε Σταύρο τι έγινε;», ρώτησε γελώντας ο Δημήτρης Καμπουράκης.
«Το έβλεπα ζωντανά και γέλασα πολύ», είπε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Γιακουμής.
«Εσείς με ξέρετε χρόνια, δεν μπορούμε να κάνουμε μια πλάκα; Απαγορεύεται; Έχασα 100 ευρώ, άσε μας ρε φίλε. Πλάκα κάναμε, τέλειωσε. Πλάκα κάναμε δυο λεπτά, τέλος. Τα γουστάρω αυτά. Με ξέρετε χρόνια» απάντησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
«Καμιά φορά την πατάμε» απάντησε ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Διαβάστε επίσης:
Κωστόπουλος για Ρούπο: «Αυτό το τυπάκι έπρεπε να έχει πάρει τον π@@@ο» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.