Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης, 15/10, στην πλατεία Μίκη Θεοδωράκη στον Πύργο, όταν ετοιμόρροπο κτίριο κατέρρευσε προκαλώντας ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση τους κατοίκους, καθώς από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου.
Όπως καταγράφεται στις σχετικές εικόνες, η κατάσταση του κτιρίου μαρτυρά πως χρήζει άμεσης κατεδάφισης, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή και άλλα τμήματά του, με κίνδυνο να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα.
Διαβάστε επίσης:
Άγιος Δημήτριος: Άνδρας είχε ανέβει σε ταράτσα και απειλούσε να αυτοκτονήσει
Τι ισχύει για όσους ενημερώνουν οδηγούς για τα μπλόκα της ΕΛΑΣ – Οι ποινές και τα πρόστιμα
ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό 11χρονου από άλλους μαθητές σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.