search
ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 01:56
MENU CLOSE

Αιχμηρός Λάκης Λαζόπουλος: «Οι γυναίκες αυτή τη στιγμή κρατάνε τη χώρα όρθια, είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης μας» (Video)

29.10.2025 23:05
lazopoulos gynaikes 44- new

Το δικό του μήνυμα έστειλε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο MEGA ο Λάκης Λαζόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε πως «οι γυναίκες αυτή τη στιγμή κρατάνε τη χώρα όρθια».

«Θυμήθηκα τώρα μια παράσταση που έκανα της Λυσιστράτης το 1986, που έλεγε ότι θα έρθει μια μέρα που όλες τις γυναίκες Λυσιστράτες θα τις λένε».

Ο Λάκης Λαζόπουλος συνέχισε λέγοντας πως «παρατηρώ ότι οι άνδρες έχουν γίνει κότες. Οι γυναίκες αυτή τη στιγμή κρατάνε τη χώρα όρθια. Ξεκίνησε η Μάγδα Φύσσα, ακολούθησε η Μαρία Καρυστιανού, έρχεται η κ. Κοβέσι, είναι η κ. Τυχεροπούλου που δεν φοβάται να μιλήσει και είναι και οι γυναίκες στην ενημέρωση: η Ράνια Τζίμα, η Μίνα Καραμήτρου, η Ανθή Βούλγαρη, η Ελένη Καλογεροπούλου, η Νατάσα Γιάμαλη κι όλες μαζί οι γυναίκες που τα παιδιά τους χάθηκαν στα Τέμπη».

«Αυτές είναι οι γυναίκες που οδηγούν τη χώρα στη νέα εποχή που έρχεται οσονούπω. Οι γυναίκες αυτές είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης μας» κατέληξε για να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα του κοινού που βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο.

Διαβάστε επίσης:

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου

Παρέλαση τηλεθέασης το διήμερο (27,28/10) από «Άγιο έρωτα» και «Να μ’ αγαπάς»

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση το Δευτερότριτο (27,28/1) για τον Alpha

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 01:53