ΔΕΥΤΕΡΑ 03.11.2025 11:40
MENU CLOSE

Χαριτάτος για Ρέβη: «Όταν πηγαίνεις σε ένα κανάλι που δεν γνωρίζεις τις ισορροπίες, θα σου προκύψουν απρόοπτα»

02.11.2025 14:43

Για την πρώην πατρενέρ του Ευλαμπία Ρέβη, αλλά για τα πράγματα που έχει πει δημοσίως και τον έχουν κάνει να ντραπεί μίλησε ο Σπύρος Χαριτάτος στο Mega.

«Η δίκη του Καραϊβάζ θα έπρεπε να είναι η μεγαλύτερη δίκη στην Ελλάδα των τελευταίων δεκαετιών, αφορούσε έναν νεκρό δημοσιογράφο από το οργανωμένο έγκλημα», επισήμανε.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν θα έκανε ξανά infotainment και είπε πως όσες φορές έχασε τη δουλειά του το έκανε για να διευκολύνει τους εργοδότες του επειδή δέχονταν πιέσεις από κυβερνητικά πρόσωπα.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν πιστεύει ότι είμαι ΣΥΡΙΖΑ, επειδή συνεργάστηκα με τον Γιώργο Καραμέρο. Είναι “αδελφός” μου, ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα πολιτευτεί. Είχε άλλα στο μυαλό του και καλά έκανε», είπε μεταξύ άλλων.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στην Ευλαμπία Ρέβη και τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί ανάμεσα σε εκείνην, τον Γιώργο Κουρδή και τον ΣΚΑΪ, ο Σπύρος Χαριτάτος σχολίασε: «Στεναχωριέμαι, γιατί είναι μια κυρία, ένα μάχιμο πλάσμα που έκανε μία επιλογή καριέρας που την έφερε σε δύσκολη θέση».

»Από την άλλη, όταν κάνεις μία επιλογή και πηγαίνεις σε ένα άλλο κανάλι που δεν γνωρίζεις τις ισορροπίες, πιθανόν θα σου προκύψουν απρόοπτα που θα σε δυσαρεστήσουν. Θα το ξεπεράσουν όμως γρήγορα, πιστεύω, με τον Γιώργο Κουρδή. Εγώ δεν διαφωνώ με το να αναλαμβάνουν ηθοποιοί και τραγουδιστές τον ρόλο παρουσιαστών», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Αγγελική Νικολούλη – Πέθανε η μητέρα της

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω ένα “πουλάκι” στον ΑΝΤ1 – Όταν παρουσιαστής δίνει γραμμές και μιλάει άσχημα τα μαθαίνουμε κι εμείς!»

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.11.2025 11:39
Exit mobile version