Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έντονη κεραυνική δραστηριότητα σημειώθηκε στη χώρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την κακοκαιρία να χτυπά πολλές περιοχές της Ελλάδας με έντονες βροχές και καταιγίδες.
Όπως δημοσιεύει το weather news, 58.000 κεραυνοί έπεσαν τη Δευτέρα (10/11/25) σχεδόν σε όλο τον ελλαδικό χώρο, στη διάρκεια της κακοκαιρίας.
Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη του καιρού, τις επόμενες ώρες και αύριο, Τρίτη, 11/11, οι πιο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα αρχίσουν να περιορίζονται κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια (Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Βορειοανατολικό Αιγαίο), σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου.
Ο δυτικός βορειοδυτικός άνεμος που μπαίνει θα φέρει βελτίωση στις πληγείσες περιοχές και δεν θα βρέξει για πολλές ημέρες στα δυτικά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια τις επόμενες ώρες, κατά διαστήματα θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες σε Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα, Ηλεία, Μεσσηνία, ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Μοναστηρίου – Επτά τραυματίες
Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.