Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό δεν περιορίστηκε στα ποδοσφαιρικά, τα διαιτητικά, τα οικονομικά και το νέο γήπεδο – θέματα που καίνε τους φίλους της ομάδας.
Άγγιξε και γενικότερες πτυχές, με τρόπο μάλιστα που άφησε… εκτεθειμένη και τη δικαιοσύνη και την κυβέρνηση.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν ρωτήθηκε κάποια στιγμή, με αφορμή κάποιες δικαστικές αποφάσεις κυρίως, πόση εμπιστοσύνη έχει στους θεσμούς. Η απάντησή του εξέπληξε και μάλλον δικαίωσε εκείνες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που έχουν εκφράσει ανάλογες απόψεις: Ελάχιστη είπε ο κ. Αλαφούζος. Ο οποίος μάλιστα επέμεινε και στα προβλήματα διαφθοράς που παραμένουν.
Άρα, έστω και έμμεσα, αλλά με σαφή τρόπο, το μήνυμα που έστειλε ήταν σκληρό…
Διαβάστε επίσης:
Μετά τον Μητσοτάκη σε κατ’ ιδίαν συνάντηση Ζελένσκι και Γκίλφοϊλ
Και αυτοδιοίκηση και κόμμα για τον Δούκα στη Λάρισα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.