Θεσσαλονίκη: Βιάζε τη 12χρονη φίλη της κόρης του μπροστά της, μέσα στο παιδικό δωμάτιο - Εννιά χρόνια κάθειρξη σε 51χρονο
18.11.2025
14:49
Στη φυλακή οδηγείται άνδρας, 51 ετών, ο οποίος καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 9ετή κάθειρξη, επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 12χρονο κοριτσάκι, μπροστά στην ανήλικη κόρη του και μέσα στο παιδικό της δωμάτιο.
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης το 2021, όταν η ανήλικη βρήκε το θάρρος να μιλήσει σε μια καθηγήτρια της, αποκαλύπτοντας όσα βίωνε. Η δικογραφία στηρίχθηκε σε όσα κατήγγειλε η παθούσα και περιλάμβανε τέσσερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.
Κατά την ίδια δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν στο παιδικό δωμάτιο της κόρης του καταδικασθέντα -σε χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας- όταν η παθούσα επισκεπτόταν τη φίλη της, με την οποία έκαναν στενή παρέα.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη