search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 21:34
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις μεθυσμένων οδηγών σε ένα 24ωρο – Δύο βρέθηκαν με αλκοόλ από το… απόγευμα

21.12.2025 17:58
H αυστραλέζικη Αστυνομία έκανε 250.000 αλκοτέστ-μαϊμού  - Media

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μέσα σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, να οδηγούν μεθυσμένοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο εξ’ αυτών είχαν εμπλακεί σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές κατά τις απογευματινές ώρες χθες στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής και τα ξημερώματα σήμερα στην Πολίχνη. Για τους συλληφθέντες, ηλικίας 39, 34, 46 και 32 ετών σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.

Στο μεταξύ, πεντακόσιες τριάντα (530) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε 1.825 στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, από το απόγευμα του Σαββάτου (20 Δεκεμβρίου 2025) έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Μεταξύ των παραβάσεων που βεβαιώθηκαν δέκα (10) ήταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξήντα τρεις (63) για παραβίαση ορίου ταχύτητας, εννέα (9) για μη χρήση ζώνης, τέσσερις (4) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, άλλες τέσσερις (4) για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα ενώ δύο (2) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Διαβάστε επίσης:

Ποια έγγραφα πρέπει να έχεις πάντα στο αυτοκίνητο – Πόσα θα πληρώσεις με τον νέο ΚΟΚ

Το «χαμένο» Renault του Αντώνη Τρίτση ξαναζωντανεύει στην Πλατεία Κοτζιά – Η τρελή ιστορία ενός αυτοκινήτου

Ανοιχτά εμπορικά, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία σήμερα Κυριακή – Εορταστικά ωράρια λειτουργίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2025 21:34