Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με μια μπάλα με άχυρο και κοπριά μπροστά από το γραφείο του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Σταύρου Παπασωτηρίου, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι της Δυτικής Μακεδονίας διαμαρτυρήθηκαν για την επίλυση των προβλημάτων τους, δείχνοντας με αυτόν το τρόπο, όπως είπαν, την απόφαση τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.
Επισημαίνουν, δε, ότι μετά τον νέο χρόνο θα σκληραίνουν τη στάση τους ζητώντας εκ των προτέρων την κατανόηση των πολιτών.
Μετά το συμβολικό αποκλεισμό του γραφείου του βουλευτή πραγματοποίησαν πορεία μηχανοκίνητη με τα αγροτικά οχήματα τους στο τελωνείο Νίκης στη Φλώρινα, αποκλείοντας το τελωνείο για μια ώρα για τα φορτηγά που μεταφέρουν λιγνίτη στη γειτονική Βόρεια Μακεδονία.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία με αυτοκτονία 59χρονου
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα με 67χρονο κρεοπώλη – Σε κρίσιμη κατάσταση στο Παπαγεωργίου
Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδούμε ό,τι λαχταράει η καρδιά μας, σε όποια γλώσσα ή διάλεκτο θέλουμε
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.