Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ανάμεσα στις δηλώσεις-τελεσίγραφα για τους αγρότες, ο Παύλος Μαρινάκης… θυμήθηκε και τα Τέμπη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε μια προσπάθεια να χαρακτηρίσει «fake news» τις καταγγελίες ότι η αστυνομία ήταν αυτή που έκλεινε τους δρόμους και δημιουργούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην έξοδο των εκδρομέων, χαρακτήρισε την κατηγορία αυτή ως «το νέο “ξυλόλιο”».
«Το νέο “ξυλόλιο” είναι ότι η Αστυνομία κλείνει τους δρόμους» είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
Η ατάκα αυτή σχολιάστηκε από τους αγρότες στα Μάλγαρα μάλιστα.
«Η απόφαση από την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων φαίνεται ότι έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Και φαίνεται από τις δηλώσεις και του κυβερνητικού εκπροσώπου που προσπάθησε σήμερα να ενεργοποιήσει για ακόμη μια φορά κοινωνικό αυτοματισμό απέναντι στους αγρότες αναφέροντας όπως λέει θεωρίες περί ξυλόλιου ενώ όλη η κοινωνία ξέρει ποιος κλείνει τους δρόμους. Θέλουμε να του πούμε ότι 4.000 – 5.000 τρακτέρ είναι μόνο στη Θεσσαλία», ανέφεραν.
Διαβάστε επίσης:
Ο Άδωνις και ο νόμος του ξίφους
Ο Κώστας Καραμανλής αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.