search
ΤΕΤΑΡΤΗ 07.01.2026 16:58
MENU CLOSE

Πάτρα: Παραδόθηκαν οι 3 από τους 9 που κατηγορούνται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 31χρονου σε νυχτερινό κέντρο

06.01.2026 00:43
patra 31xronos

Στην Ασφάλεια Πατρών παρουσιάστηκαν αυτοβούλως αργά το βράδυ της Δευτέρας, 5/1, δύο αδέλφια, ηλικίας 36 και 39 ετών, καθώς και ένας 29χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κώστα Μπασιλάρη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, πρόκειται για τους τρεις που είχαν εξαρχής ταυτοποιηθεί από τις Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν.

Οι τρεις άνδρες θα οδηγηθούν την Τρίτη, 6/1, στον Εισαγγελέα Πατρών, όπου και θα απαγγελθούν οι σε βάρος τους κατηγορίες, και εν συνεχεία αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, τα άτομα που εμπλέκονται στη μοιραία συμπλοκή είναι συνολικά εννέα, με τις Αρχές να τα έχουν ταυτοποιήσει και να συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Βελτιώνεται η υγεία του 3χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα

Πάνω από 40.000 παραβάσεις του ΚΟΚ την εορταστική περίοδο – Ποιο παράπτωμα σημείωσε ρεκόρ, πόσοι «πιάστηκαν» στη ΛΕΑ

Παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ, σε σοβαρή κατάσταση ο τραυματίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07.01.2026 16:57