Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μπορεί ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή να έχει «παγώσει» ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων της κυβέρνησης (τα έχει γράψει αναλυτικά το topontiki.gr…), ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σχεδιάζει κάποια πράγματα, ενόψει και του συνεδρίου της ΝΔ.
Από τη μία πλευρά διάφορες διαπιστωμένες δυσλειτουργίες της κυβέρνησης και από την άλλη το… άγχος από την επερχόμενη δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λένε κυβερνητικά στελέχη, καθιστούν τον ανασχηματισμό σχεδόν νομοτέλεια.
Το ερώτημα, ωστόσο, είναι πότε και πόσο μεγάλος θα είναι: οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, λένε ότι ο Μητσοτάκης έχει καταλήξει στην αγαπημένη του συνήθεια των… σημειακών παρεμβάσεων, ενώ ο χρόνος θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τον πόλεμο και δευτερευόντως από τις εσωτερικές εξελίξεις.
Όχι, για εκλογικό αιφνιδιασμό τώρα που η ΝΔ είναι στα πάνω της δεν συζητά κανένας…
Διαβάστε επίσης
To άστοχο χιουμοράκι του Τραμπ με το Περλ Χάρμπορ – Έμεινε… παγωτό η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας
Το βίντεο του Ανδρουλάκη για την Ευρώπη και τον πόλεμο στο ΤikTok
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.