Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ο Γιώργος Μυλωνάκης, 5 ημέρες μετά τη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου που υπέστη κατά τη διάρκεια του πρωινού καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ο Γιώργος Μυλωνάκης, 5 ημέρες μετά τη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου που υπέστη κατά τη διάρκεια του πρωινού καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κος Γεώργιος Μυλωνάκης, συνεχίζει να βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και η κατάστασή του παραμένει σταθερή», αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «κλείσιμο» της μιας εβδομάδας νοσηλείας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία της υγείας του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ καθώς καιτο ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί κάποιες επιπλοκές.
Σημειώνεται ότι χθες Κυριακή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε για περίπου 4 ώρες στον «Ευαγγελισμό», όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του στενού του συνεργάτη,
Διαβάστε επίσης
Ρόδος: Προσωρινά ελεύθερος ο γυναικολόγος που έχει καταδικαστεί για τον βιασμό 21 ασθενών του
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 50χρονος σε γλέντι αρραβώνων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.