search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.04.2026 14:57
MENU CLOSE

Ιταλία: Έφοδοι των καραμπινιέρων για παράνομες παρακολουθήσεις από ομάδα πρώην μελών των ιταλικών υπηρεσιών ασφαλείας

20.04.2026 13:13
carabinieri-new

Σειρά εφόδων πραγματοποιούν, από νωρίς σήμερα το πρωί στην Ρώμη ειδικές δυνάμεις των καραμπινιέρων, στο πλαίσιο έρευνας για παράνομες παρακολουθήσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η έρευνα σχετίζεται με παράνομη εξασφάλιση προσωπικών δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού συστήματος και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι στην όλη αυτή δράση, φέρονται να συμμετείχαν μέλη αστυνομικών δυνάμεων και πρώην στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας, σε επαφή με επιχειρηματίες και πρόσωπα που συνδέονται με τον πολιτικό χώρο της Ιταλίας.

Την είχαν ονομάσει Squadra Fiore (Oμάδα Φιόρε) και, όπως φαίνεται, δρούσε επί σειράν ετών στην Ιταλική πρωτεύουσα, ως δίκτυο το οποίο ανέπτυσσε -με παράνομο τρόπο- δραστηριότητες παρόμοιες με εκείνες των επίσημων υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Στον «αέρα» η συμμετοχή της Τεχεράνης σε δεύτερο γύρο συνομιλιών – «Καμία δέσμευση των ΗΠΑ στη διπλωματική διαδικασία»

Στάχτη χιλιάδες παραγκόσπιτα στο Βόρνεο: Τι είναι τα «χωριά του νερού» στη Νοτιοανατολική Ασία

Τίγρη αναγκασμένη να δίνει «παραστάσεις» σε τσίρκο πήδηξε στον χώρο του κοινού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.04.2026 14:57