Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συνέχισε να ανεβάζει ρυθμό και την Πέμπτη ο Alpha και από τις δυναμομετρήσεις της Nielsen φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός δυσκολεύεται να τον παρακολουθήσει.
Σταθερότητα-παρα τη μικρή πτωτική τάση- καταγράφηκε στο Mega, παραμένοντας δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών, όμως ο ΑΝΤ1 έκανε κίνηση προς τα πάνω περιορίζοντας την μεταξύ τους απόσταση.
Η τραμπάλα μεταξύ Star και ΣΚΑΪ συνεχίστηκε, με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, να εμφανίζεται πάνω στις χθεσινές μετρήσεις, ενώ ελαφρά υποχώρηση καταγράφηκε από τη μια ημέρα στην άλλη στην επίδοση του Open. Μια «ανάσα» από το 3% βρέθηκε το ΕΡΤNews.

Διαβάστε επίσης
Eurovision 2026: Δεν θα μεταδοθεί σε τρεις χώρες εξαιτίας της συμμετοχής του Ισραήλ
ΕΡΤ: Πολυεπίπεδη η τηλεοπτική κάλυψη του ΕΡΤNews για τη διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.