search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.04.2026 12:29
MENU CLOSE

Χρήστος Σαπουντζής: «Είμαι από οικογένεια ανταρτών και άθεων, είμαι στις διαδηλώσεις από 5 χρονών» (Video)

25.04.2026 10:57
xristos-sapountzis

Με αφορμή την θεατρική του παρουσία και αυτή τη σεζόν, ο Χρήστος Σαπουντζής συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Καλύτερα αργά που είδαμε τη νύχτα της Παρασκευής στο πρόγραμμα του Action 24.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους γονείς του αλλά και στο γεγονός πως συμμετέχει από πολύ μικρή ηλικία σε συγκεντρώσεις και πορείες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σαπουντζής εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «προέρχομαι από μια οικογένεια ανταρτών, άθεων, θάφτηκαν με πολιτική κηδεία και οι δυο και είμαι στις διαδηλώσεις από πέντε χρονών. Είμαι στις συγκεντρώσεις, σε όλα, από πολύ μικρός και απέκτησα μια αίσθηση του δικαίου και του άδικου, που είναι πολύ καθαρή μέσα μου».

«Από κει και πέρα, μεγαλώνοντας, έφαγα και όλο το παραμύθι του ΠΑΣΟΚ και θυμάμαι πως είχαμε αποκτήσει μια βρισιά τότε με τους φίλους μου. Άντε ρε Έλληνα, από κει λέγαμε ο ένας στον άλλον. Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ μας το έκανε αυτό, αυτή την βρισιά».

«Δεν εξακολουθώ να το πιστεύω αυτό πια, τόσο πολύ, πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους αυτό το πράγμα. Δηλαδή σε όλες τις χώρες υπάρχουν τέτοιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Εννοούσαμε τους Έλληνες που έφαγαν αυτό το παραμύθι τότε» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Σαπουντζής στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στης νύχτα της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τη μητρότητα – Το βίντεο που συγκίνησε και η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της

Στα χνάρια της Νταϊάνα: Ο Χάρι εκπαιδεύτηκε στην αποναρκοθέτηση στην Ουκρανία – Η μητέρα του είχε διασχίσει ναρκοπέδιο 30 χρόνια πριν

Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία στα 89α γενέθλιά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.04.2026 12:29