Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/5 στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά όταν ένας 4χρονος παρασύρθηκε από Ι.Χ. μέσα στο λιμάνι.
Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, η Λιμενική Αρχή της Κεφαλληνίας ενημερώθηκε για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Αργοστολίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 34χρονος παρέσυρε έναν 4χρονο πεζό με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.
Ο 4χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ νοσοκομείο, όπου παραμένει για περαιτέρω παρακολούθηση.
Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του οχήματος.
Διαβάστε επίσης;
Ryanair: Την Παρασκευή (8/5) οι επίσημες ανακοινώσεις για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Κηφισιά: Έστησαν καρτέρι σε ηλικιωμένο, τον έδεσαν και άρπαξαν πανάκριβα κοσμήματα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.