Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τελικά, η δημοσκόπηση της Opinion Poll για την εξωτερική πολιτική, την άμυνα και τη διεθνή συγκυρία μπορεί να μην ήταν απολύτως ικανοποιητική για την κυβέρνηση, ωστόσο, βγάζει διάφορα… λαβράκια.
Όπως για παράδειγμα ότι ο καταζητούμενος από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα, πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, απολαμβάνει της θετικής γνώμης σχεδόν ενός στους πέντε Έλληνες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 19,3% των Ελλήνων έχει θετική άποψη για τον Νετανιάχου (εντάξει, σχεδόν το 75% έχει αρνητική) με τους ψηφοφόρους της ΝΔ (34,7%) και τις Ελληνικής Λύσης (21,1%) να καταγράφουν τα μεγαλύτερα ποσοστά.
Άλαλα τα χείλη…
Διαβάστε επίσης
Και ο Χαρακόπουλος καλεί τους πρωτοκλασάτους να βγουν μπροστά
Αλέξης Τσίπρας: Το βίντεο για τις παρουσιάσεις της «Ιθάκης» και το μήνυμα για το νέο κόμμα (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.