search
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.05.2026 18:54
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο 12χρονος που έπεσε από ηλεκτρικό πατίνι – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

16.05.2026 17:58
ilektriko_patini_new

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα αγόρι, 12 ετών, που τραυματίστηκε όταν έπεσε από ηλεκτρικό πατίνι στον Νέο Μαρμαρά, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 13.25, όταν ο ανήλικος που οδηγούσε το πατίνι φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο από λάθος χειρισμό και κατέληξε στο οδόστρωμα.

Συνέπεια του ατυχήματος ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σημειώνεται ότι τη στιγμή του ατυχήματος ήταν σε κοντινή απόσταση οι γονείς του ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Για ενδοοικογενειακή βία είχε συλληφθεί ο πατέρας των τριών παιδιιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες

Ασπρόπυργος: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε οικισμό Ρομά με 9 συλλήψεις για ρευματοκλοπές – Ξήλωσαν καλώδια 3 χιλιομέτρων (Video)

Εργατικό ατύχημα στη Νίσυρο: Ακρωτηριάστηκε 50χρονος εργάτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.05.2026 18:54