search
ΚΥΡΙΑΚΗ 07.06.2026 13:05
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Marc: Στο 30,8% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας, πάνω από το ΠΑΣΟΚ η Καρυστιανού

07.06.2026 10:10
dimoskopisi_prwto_thema

Μεγάλες ανακατατάξεις στον χώρο της αντιπολίτευσης, μετά τη δημιουργία των δύο νέων κομμάτων, καταγράφει και η πρώτη μέτρηση της Marc, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Στην εκτίμηση ψήφου, η δημοσκόπηση δίνει 30,8% στο κυβερνών κόμμα, 15,7% στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα και 10,9% στη Ελπίδα για τη Δημοκρατία της Μαρίας Καρυστιανού. Νέο σοκ για το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10,3% και απώλεια 3,2 μονάδων σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας.

Σημαντικές απώλειες καταγράφονται και σε όλα τα «παλιά» κόμματα.

Διαβάστε επίσης:

Τι σημαίνουν οι μετακινήσεις Κυρανάκη στη ΝΔ και Μαρινάκη στο Mεταφορών – H ειδική αποστολή Θεοδωρικάκου

ΣΥΡΙΖΑ: Κόμμα στο «ψυγείο» μέχρι την τελική διάλυση – Στήριξη άνευ όρων στον Τσίπρα, χωρίς να έχει ανάψει «πράσινο» φως

Μεταναστευτικό: Νέα πύλη η Κρήτη – Η Ευρώπη αλλάζει τους κανόνες ασύλου και επιστροφών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07.06.2026 13:04