Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με επτά μαχαιριές σε πλάτη, πλευρά και καρδιά σκότωσε ο 50χρονος αστυνομικός την 45χρονη σύζυγο του στη Δράμα.
Το ένα από τα επτά τραύματα προκάλεσε διάτρηση καρδιάς και τα υπόλοιπα έξι τρύπησαν τους πνεύμονες και τους γειτονικούς ιστού. Φαίνεται ότι δεν προηγήθηκε πάλη.
Στο σπίτι του ζευγαριού εντοπίστηκαν αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά. Ο δράστης έφερε τραύμα στον αριστερό κρόταφο.
Ο θείος της 45χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι ο 50χρονος πριν από δύο εβδομάδες είχε απειλήσει το θύμα με γεμάτο πιστόλι.
Η 45χρονη δεν προχώρησε καταγγελία, αλλά πήγε μερικές ημέρες να μείνει με την αδελφή της. «Ενώ κοιμόταν, την κάρφωσε. Όλες οι γυναίκες που έχουν προβλήματα με τους άνδρες, να τους καταγγέλλουν», τόνισε οι θείος της 45χρονης.
Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και περίπου δύο εβδομάδα. Ο δράστης δεν μπορούσε να αποδεθχεί ότι η 45χρονη ήθελε διαζύγιο.
Διαβάστε επίσης
Μέχρι πόσες ακόμη; Η Δράμα, οι αριθμοί και η ανάγκη να ονομάσουμε το έγκλημα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.