Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και στην τηλεόραση. Πριν από δύο χρόνια ένας κόσμος από την ΕΡΤ, ο οποίος προηγουμένως εργαζόταν στον ΣΚΑΪ και «ανέβηκε» στο Ραδιομέγαρο, ακολούθησε την ίδια διαδρομή με αντίθετη φορά. Την ίδια πορεία ακολούθησαν και άλλοι από την ΕΡΤ.
Κάτι ανάλογο άρχισε να διαφαίνεται και φέτος. Η μετακίνηση του Απόστολου Μαγγηριάδη από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΪ μοιάζει με προανάκρουσμα σειράς μετακινήσεων.
Από την Αγία Παρασκευή στο Φάληρο ετοιμάζονται να κατευθυνθούν παρουσιαστής καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, ένας πολιτικός ρεπορτερ και μια δημοσιογράφος ειδικότητα στα θέματα της διεθνούς ειδησεογραφίας.
Συγκεκριμένα από την επόμενη σεζόν με όσα είναι γνωστά ως τώρα και δεν αλλάξουν στην πορεία, στο δυναμικό του ΣΚΑΪ θα προστεθούν ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και η Βάνα Κουτρουλού.
Διαβάστε επίσης
Στη συνήθη θέση ο Alpha τη Δευτέρα (15/6) – Τρίτο σε τηλεθέαση κανάλι η ΕΡΤ2 Σπορ λόγω Μουντιάλ
Η FOX Corporation εξαγόρασε την ιντερνετική πλατφόρμα Roku- Deal 22 δισ.δολαρίων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.