Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ανείπωτη είναι η τραγωδία για τον αργεντίνος ποδοσφαιριστής Λούκας Τρέχο, που έχασε τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά στους φονικούς σεισμούς της Βενεζουέλας.
Μετά από 74 ώρες απελπιστικής αναζήτησης, όλα τα μέλη της οικογένειάς του εντοπίστηκαν νεκρά.
«Το κτίριό μας στην Πλάγια Γκράντε κατέρρευσε. Δεν ξέρω τίποτα για την οικογένειά μου. Παρακαλώ προσευχηθείτε γι’ αυτούς και κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα σε περίπτωση που κάποιος τους είδε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν εκεί. Παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μου», είχε γράψει λίγα λεπτά μετά το «χτύπημα» του Εγκέλαδου ο αργεντίνος παίκτης της Marítimo de La Guaira, που είχε παίξει το παρελθόν και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ατρόμητου, του Εθνικού Αστέρα και του Αιγάλεω.
Μετά από 74 ώρες αγωνίας, η La Guaira γνωστοποίησε τον θάνατό τους με μία λιτή ανακοίνωση.
«Η Club Sport Marítimo La Guaira εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια που υπέστη η οικογένεια του Λούκας Τρέχο. Ζητούμε σεβασμό προς τους συγγενείς και τους συμπαίκτες του. Έπειτα από 74 ώρες αναζήτησης, εντοπίστηκαν νεκροί».
Διαβάστε επίσης:
Το Ισραήλ σκότωσε μέλη της Χεζμπολάχ στον Λίβανο και ένοπλους μαχητές στη νότια Συρία
Social Media: Η Αυστραλία το πήγε ένα βήμα παρακάτω – Διπλασιάζει τα πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης στους ανήλικους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.